Tvätta dina fasad

Som fastighetsägare har man alltid något projekt på gång . Det kan vara allt från att pyssla i och utöka sin trädgård till att renovera och måla om. Är man intresserad av detta så kan det fungera bra som avkoppling efter arbetsdagen eller något man trivs med att pyssla på med på helger och delar av sin semester.

Var noga med förarbetet

Det gäller att se till så att man gör arbetet rätt när man renoverar eller målar om så man slipper göra om det.på grund av slarv. Att måla om sin fasad är ett stort ingrepp som kräver mycket tid och är väldigt viktigt för huset. Det ska klara att stå emot väder och vind och något som många inte vet eller tänker på är att det också är bra att tvätta sin fasad någon gång nu och då för att slippa angrepp av olika slag.

Tvätta bort svartmögel

Med de klimat vi har idag och användandet av alltmer miljövänliga färger så menar en del att olika angrepp av bland annat svartmögel och svamp ökar och genom att tvätta sin fasad regelbundet så motverkar man detta. Svartmögel är inte farligt men ser verkligen inte bra ut när det fått fäste på din fasad och ett av de bästa sätten att tvätta bort detta är faktiskt genom att använda vanligt miljömärkt diskmedel.