Små ändringar stor skillnad

När man håller på och inreder sitt hem så kanske man inte alltid behöver göra så stora förändringar för att det ska upplevas som något nytt. Små ändringar kan göra stor skillnad i ett hem.

Byta mattor

Det vi först kommer att tänka på är att byta ut några av de mattor som ligger i ert hem. Leta upp något som kan passa in hemma hos er.  Att byta matta i ett rum kan göra en stor skillnad.  Kanske en handgjord vintage matta är det som ni vill ha i ert vardagsrum. Det finns så mycket vackert att välja på hos bland annat Etno Design. Lämna in era gamla mattor på kemtvätt om de behövs annars så häng ut och piska av det mesta av smutsen. Rulla in mattorna i plast så det förvaras väl tills nästa gång de åker fram och läggs i något av era rum.

Byta gardiner

Genom att byta gardiner så kan man också ändra mycket i ett rum. Vanligtvis så kanske vi hänger upp några nya gardiner till jul och de får hänga någon vecka tills man byter till något nytt. Se till att ha ett antal gardiner som kan bytas mellan om man börjar ledsna på färgen eller mönstret. Det är snabbt gjort att byta gardiner och det går snabbt att byta till något annat om man inte blev nöjd. Det finns färdiga gardiner att köpa för den som kanske inte kan eller vill sy egna gardiner.