Olika inredningsstilar

Det finns fantastiska inredningsstilar att applicera i sitt hem, men mycket handlar ju om tycke och smak och vad man gillar att inreda sitt hem med. Huvudsaken är att ni som bor där trivs med den inredning som huset får.

Retro

Att vara intresserad av retroprylar och nostalgi är något som mycket är fråga om en livsstil, det kan också vara en ekonomisk fråga och miljötänk. Varför köper vi och slänger så oerhört mycket idag när vi skulle kunna ta vara på och återanvända produkter. Det finns butiker online idag som specialiserat sig på inredning med nostalgiska inslag och de produkter man kanske känner igen från det man var barn.

New England

Den klassiska stilen New England går mycket i Blått och vitt, salta hav och detaljer som drar åt det marina hållet, Både soffor och säng ska fyllas med kuddar i blått och vitt. Det enda som möjligtvis kan vara i någon annan nyans är mattorna som gärna få vara beigea och gärna i ett naturligt material som fångar upp strandens sand. Tänk hav, vatten, himmel och strand när du inreder i New England stil.

Shabby Chic

Denna inredningsstil ligger lite åt retro och det nostalgiska hållet. Men det är dock en helt egen inredningsstil där man mixar både gammalt och nytt. Man kan fixa till nyare möbler att se Shabby Chic ut genom att få dessa att se slitna ut. Det är mycket vitt i denna inredningsstil och ligger åt det lantliga hållet. Även zink i form av hinkar och baljor kan vara inslag i inredningen. Trälådor med tryck på och äldre köksredskap är gällande.