Mer tid över till inredning och design

Vi har det väldigt bra i vårt avlånga land och många behöver nog inte klaga över mycket utan vi kan unna oss det mesta av det som vi vill ha. Däremot så kan tid vara en bristvara och det må vara ett i-landsproblem men vi vill gärna hinna med så mycket som möjligt och gärna få mer tid över till inredning och design i hemmet.

Planera tiden noga

För att vi ska få mer tid så gäller det att vi planerar noga den tid som vi har till förfogande. Ju bättre vi planerar desto mer tid kommer vi att få över. Sedan finns det saker som kan köpas för att vi ska få mer tid till annat. Städning hemma är en sak som kan lejas bort för att man kunna hinna med annat. Assista är ett av företagen man kan anlita för att få det rent hemma. Med RUT-avdrag så betalar man enbart hälften av vad det egentligen skulle kosta, staten bidrar med halva summa direkt till städföretaget.

Hjälpa varandra

Bor man med sin familj så kan det höra till att man kan hjälpa varandra med olika sysslor i hemmet. Det kan vara att man på söndagar lagar mat tillsammans och förbereder veckans måltider. På så sätt så spar man in en massa tid för annat. Det gäller att få livspusslet att gå ihop med karriär, arbete och ett smidigt liv hemmavid. Expressen ger också några goda råd.  Om alla i familjen drar sitt strå till stacken så kommer pusslet nästintill att lägga sig själv och alla blir nöjda och glada.