Lägenhetsrenovering

Bor man i en bostadsrätt så har man möjlighet att själv bekosta och renovera sin lägenhet efter tycke och smak. Att renovera innebär kostnader men samtidigt så gör man en bra renovering så kan värdet höjas på den lägenhet man äger.

Har man inte kunskapen själv att renovera så kan man ta in hantverkare för att utföra arbetet. Detta kan ha sina fördelar att man får arbetet utfört relativt snabbt och de flesta gångerna så blir det som man vill ha det. Det finns många duktiga hantverkare där ute.

Ha en tät kontakt med de hantverkare som ska göra jobbet så att du kan säkerställa att det bli ett bra jobb utfört. Det är du som beställare av jobbet som ställer kraven och hantverkarna kan komma med förslag på saker som kan vara bättre. Kolla upp hur och om det kan vara bra förändringar som hantverkarna kommer med.

Skulle det mot förmodan bli något som går galet och det uppstår en tvist så tveka inte att kontakta Hallqvist & Jansson Bostadsjuristerna AB som kan bistå med hjälp i tvistefrågor med hantverkare. Det är aldrig roligt när något går fel och det gäller att försöka kunna lösa dessa tvister på bästa sätt.

Om allt går som det ska och hantverkarna har gjort sitt jobb väl så kan du städa ur byggdammet och möblera upp din nyrenoverade lägenhet för att njuta flera år framöver. Om du inte planerat att sälja din lägenhet med förtjänst nu då den är nyrenoverad.