Inredningsinspiration

Inredning och design är något som är väldigt roligt att hålla på med. Framför allt är det alltid kul att titta hur andra gör för att hitta inspiration. Numera är det inte speciellt svårt att hitta inredningsinspiration, speciellt inte på nätet som nästan svämmar över av olika inredningsbloggar och andra sidor om inredning.

inredningsdetaljer

Dock är det ju inte bara på nätet som det går att hitta inspiration vad gäller inredning, även i tidningshyllorna finns gott om inspirationskällor i form av en rad olika tidningar, som till exempel Sköna Hem eller Residence. Bägge dessa går också att hitta på nätet där det även går att hitta en mängd olika spännande tips som kan vara bra att del av om man funderar på att inreda badrummet, köket eller sovrummet.

På TV går det också en del bra inredningsprogram att hämta inspiration ifrån som till exempel Äntligen Hemma eller Sommar med Ernst.

Ett annat tips för att hitta inspiration är att alltid hålla ögonen öppna hitta för nya intryck. Har man vänner och bekanta som också är intresserade av inredning kanske man kan låta sig inspireras av dessa. Även resan kan fungera som en bra inspirationskälla, kanske hotellet man bor på har något spännande koncept eller detalj som man kan ta till sig.

Sedan är det ju givetvis så att man även kan experimentera på egen hand. Vem vet, kanske är det man själv som inspirerar andra istället för tvärtom.