Inred ditt badrum och skapa en plats för återhämtning

Badrummet är en av hemmets viktigaste platser när det kommer till harmoni och återhämtning. Genom att tänka till i badrumsinredningen kan man skapa en plats där livets och vardagens ekorrhjul inte hittar in. Ett badrum ska vara en njutning för ögat, lätt att hålla rent och fräscht, och det ska vara praktiskt inrett med plats för de badrumsartiklar som finns där.

Sök inspiration

badrum_211604467På internet och i inredningstidningar kan du hitta mängder av tips på hur du kan få ditt badrum till en lugn oas. Med hjälp av en genomtänkt färgsättning, förvaringsprodukter som skapar ordning och reda samt vackra accessoarer skapar du ditt drömbadrum. Om man vill lägga ner extra energi på att få det precis som man vill så kan man byta ut en del produkter i badrummet, eller genomföra en större renovering. Det finns flera bra tjänster för dig som vill få badrumsprodukterna monterat och klart utan att själv behöva göra så mycket. Det är smidigt och bekvämt, och du får det professionellt genomfört.

Feng Shui bakom inredningen

Om man är intresserad av att inreda badrummet enligt Feng Shui så kan man skapa ännu mera balans, harmoni och härlig energi i hemmet. Feng Shui är en flera tusen år gammal kinesisk lära som innebär att du har en tanke bakom bland annat all inredning i hemmet. Genom rätt inredning skapar du den känsla du vill ha i rummet och hemmet, och det passar ju särskilt bra om du vill inreda ditt badrum för att kunna hämta kraft och energi där. Badrummet är en av hemmets platser där det är extra viktigt att hitta verktyg för lugn. Man bör undvika att ha för många saker som står framme. Genom val av färger, former och andra detaljer får du precis den energi och harmoni i badrummet som du vill ha. Tänk även på detaljer som att hålla spegeln ren och fläckfri, och att stänga till droppande kranar, toalettlock och dörren.