Hur inreder du hemma?

På frågan om hur man inreder sitt eget hem får man nog skiftande svar från de flesta. Skulle man kolla ett tvärsnitt hur man inrett sina hem så kommer man nog att bli väldigt överraskad hur det ser ut hemma hos olika människor.

TV serien Vem Bor Här i Sveriges Television visar på hur olika vi inreder hemmen och det kan vara svårt att avgöra på inredningen vem som bor där. Vissa gillar att dekorera sina väggar med bilder och foton på barn och barnbarn. Man beställer hem canvastavlor från nätet och pryder sina väggar.

Andra kanske har en konstnärlig ådra och måla egna tavlor som man gärna hänger upp till beskådning för gäster och vänner. Det kan även vara så att man har ett konstintresse och köper på sig olika tavlor från både kända och okända konstnärer. Det kan som sagt variera i massor vad man väljer att hänga upp därhemma.

Förutom konst och tavlor på väggarna så väljer vissa att inreda sina hem enligt klassiskt vitt, man vill ha det ljust och inte alls mycket prylar alls som står framme. Andra vill ha det kanske till och med lite bohemisk inredningsstil och huvudsaken är att man själv som bor där trivs.