Hitta din inredningsstil

Hur vi inreder våra hem ser nog ganska olika ut från hem till hem. Alla har vi olika smak och tycker om olika typer av inredning. Att hitta din inredningsstil är ibland kanske inte det lättaste, så där för så vill vi ge dig några tips på vad du bör tänka på.

Framförallt så ska du inreda så att du och din familj trivs i hemmet. Välj inte en inredningsstil bara för att den är populär eller att någon säger att så ska det vara. Smaken skiljer åt mellan oss alla och det som någon tycker ser bra ut i deras hem behöver inte passa hemma hos er. Bästa sättet att bli inspirerad är att kolla runt på nätet, hos Reforma STHLM så kan du hitta mycket som är spännande och kan passa in hemma hos er.

Om du inte riktigt tycker att någon inredningsstil passar hos dig så kan du mixa olika stilar för att skapa din egna inredningsstil. Det går att plocka från vintage till modernt och skapa den oas du vill att ditt hem ska vara. Visst kan man lyssna på råd från andra som anser sig vara experter men i slutändan är det du som ska bo där och det är du som har den slutliga beslutsrätten om hur du ska inreda ditt hem.

Det finns massor av inspiration att hämta online och du kan garanterat hitta någon inredning eller detalj som du kan applicera i ditt hem. Lycka till med att hitta din inredningsstil.