Få hjälp med kaklet vid badrumsrenoveringen

Vi har alla känt att det är dags att renovera och energin går till design, inredning och hur du vill att ditt badrum ska se ut. Det är ett krav från hyresvärdar och försäkringsbolag att arbeten i våtrum blir utförda av auktoriserade hantverkare. Skulle du själv göra installationen och något går fel, kan du helt bli nekad ersättning och dessutom bli skadeståndsskyldig.

Här hittar du det du behöver.

Anlita en certifierad VVS-tekniker

Genom att alltid använda godkända och certifierade hantverkare sparar du pengar i längden. Även om du tycker att det kostar mycket att låta någon kunnig göra jobbet, så är kostnaden en garanti för att jobbet blir rätt utfört och att arbetet är omfattat av en garanti om det skulle uppstå fel senare.

Snåla inte in på kvaliteten i badrummet

Det finns godkänd inredning som är förhållandevis billig, men den är också billigare av en orsak. Lägg hellre lite extra pengar på att få högkvalitativa produkter från erkända och etablerade tillverkare. En bra idé är att inte ha så mycket löst, utan försök att få inredningen inbyggd även om det kostar lite extra. Det är snyggt och dessutom kan du använda de plana ytorna för förvaring.