Att inreda på ett eget sätt

Det kan vid inspirationssvackor vara lätt att fastna vid olika typer av inredningar du ser i inredningsmagasin och glömma din inredningskänsla. Men tänk på att du ska känna dig bekväm och hemma i ditt hem.

Visst är det snyggt med dessa stilrena, vackra inredningsmodeller, men känner du dig verkligen hemma och avslappnad i en miljö skapad av någon annan? För de flesta av oss är detta svårt. Men du behöver åtminstone inte leta efter prylar då du kan hitta dina nya saker samt annat du behöver online.

Hur du kan göra det lite personligare hemma

Det finns många sätt att ge din inredning en lite mer personlig känsla. Det behöver inte vara stora förändringar så bli inte rädd. Beroende på dina intressen kan du mixa in detaljer från hobbys eller favoritfilmer som inredningsdetaljer.

Varför inte en fondvägg med omslaget av din favoritfilm. Om du gillar bilar kan du sätta upp en hylla med en samling miniatyrer av dina favorit bilmodeller.

Den som är kreativ kan måla till exempel lampor eller någon hylla i färger eller mönster vilka faller er i smaken. Du kan även dekorera keramiktallrikar för att sedan sätta upp på väggen eller på en hylla. Det går även att sätta upp tavlor med fina ramar för att ge väggarna nytt liv.